Indemnizație lunară brută de 3000 lei pentru administratorul special de la societatea Termica

Administratorul special al societății Termica, Bogdan Cătălin Varasciuc, va primi o indemnizație de 3000 lei, începând cu data de 1 aprilie. Potrivit unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local, prin eliberarea din funcție a fostului manager al Modern Calor, Florin Sandu, a fost împuternicit să preia mandatul de administrator special al societății Termica noul director, respectiv Bogdan Cătălin Varasciuc, care va beneficia de o indemnizație lunară brută de 3000 lei, aceeași ca a lui Sandu.

Administratorul special, care reprezintă interesele acționarilor, este retribuit din bugetul local al municipiului Botosani, și are urmatoarele atributii: respectiv, exprima intentia debitorului de a propune un plan de  restructurare a actvitatii sau prin lichidare in vederea stingerii datoriilor, participa la judecarea actiunilor prevazute, propune un plan de reorganizare, administreaza activitatea debitorului, sub supravegherea administratorului judiciar, iar dupa intrarea in faliment participa la inventar.

Societatea Termica se află în lichidare, iar în urma unor procese avute cu lichidatorul, Primăria Botoșani a fost pusă la plata unor sume colosale. Proiectul privind stabilirea indemnizației va fi pus spre aprobare în ședința din 29 aprilie.

Primăria municipiului Botoșani, pusă la plata a 79 milioane lei. Primarul Cosmin Andrei: Este o sumă imensă pentru bugetul municipiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *