Unul dintre bărbații implicați în bătaia de la Flămânzi a fugit în Portugalia. Decizie a judecătorilor în cazul său

Unul dintre bărbații implicați în bătaia de la Flămânzi a fugit din țară imediat după comiterea agresiunii. Este vorba de Nigel Petru, față de care magistrații de la Tribunalul Botoșani au dispus, joi, arestarea preventivă în lipsă.

Botoșăneanul a fost arestat, joi, în lipsă pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, el fiind acuzat că, alături de Petru Denis Chiriac, arestat și el în același dosar, dar și de alți doi bărbați, l-ar fi bătut crunt pe un body-guard de la un club din Flămânzi, pe motiv că nu le-ar fi permis accesul în interior.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au fost sesizați, pe 17 aprilie, cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat.  Din cercetări, a reieșit faptul că un bărbat, de 45 de ani, care asigura paza bunurilor și efectua controlul la punctul de acces în interiorul unui club, ar fi fost agresat de mai multe persoane, pe fondul unui conflict izbucnit ca urmare a faptului că nu ar fi permis accesul în local unor tineri.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Ulterior, ca urmare a rezultatelor expertizei medico-legale, cauza a fost declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, schimbându-se încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor.
În cursul zilei de miercuri, 20 aprilie, au fost puse in executare cinci mandate de percheziție domiciliară, in comuna Coșula, la persoane bănuite de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.
De asemenea, în urma activităților desfășurate și a probatoriului administrat au fost conduși la sediul poliției patru bărbați, cu vârstele cuprinse intre 42 și 21 de ani, ulterior, față de aceștia fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, de către procurorul din  cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *