O polițistă din Botoșani pictează în scop caritabil. Tablourile, cumpărate de colegi, iar banii ajung la nevoiași

O polițistă de frontieră din Botoșani pictează în scop caritabil. Tablourile sale sunt cumpărate de colegi, iar banii colectați astfel ajung la nevoiași.
Pictoriţa de la Poliţia de Frontieră se numește Adelina. Ca în fiecare an, aceasta a donat tablourile sale, care au fost cumpărate de către colegi, sumele de bani fiind transformate în daruri pentru copiii mai puţin norocoşi. Scopul final a fost acela de a aduce din nou, în preajma sărbătorilor pascale, o mică bucurie copiilor cu autism, paralizie cerebrală şi Sindrom Down înscrişi în Asociaţia „Luisa Maria” din Darabani.

„Deja o tradiţie pentru poliţiştii de frontieră botoşăneni, vizita la Asociaţie s-a concretizat miercuri, 20 aprilie 2022, chiar în Săptămâna Mare a Paştelui. Copiilor şi familiilor acestora le-au fost oferite bunuri achiziţionate prin contribuţia benevolă a poliţiştilor de frontieră, jucării şi bunuri donate de către colegi cu speranţa că astfel vor avea sărbătorile de Paşte mai fericite”, susțin reprezentanții Poliției de Frontieră.

Asociaţia din Darabani este înfiinţată în anul 2019 de către un tată inimos, Mihai Manole, care a decis ca, împreună cu soţia, să nu se lase învins de faptul că are o fetiţă minunată, diagnosticată cu sindrom Down. Pentru că i-a promis fetei că va merge la şcoală, că va reuşi să o integreze, a început lupta pentru drepturile copilului său. Aşa a aflat că mai sunt încă 16 familii în zona adiacentă oraşului Darabani, care au copii cu nevoi speciale. S-au hotărât să se asocieze pentru a obţine mai uşor fonduri, drepturi şi ajutor. De-a lungul timpului au întâlnit nenumăraţi oameni inimoşi care şi-au oferit sprijinul.

FOTO Cea mai mare parcare privată din Botoșani, dată în folosință. Are aproape 500 de locuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *