FOTO Nenorocire în Săptămâna Patimilor! Un botoșănean are nevoie de ajutor după ce un incendiu i-a distrus casa bătrânească și toate lemnele

Nenorocire în Săptămâna Patimilor pentru Ghiță Andrianu, un bărbat din localitatea Havârna. Casa bătrânească i-a ars ca o torță noaptea trecută, iar o dată cu ea și toate lemnele pe care bărbatul le avea. Bărbatul primise ajutor din partea Asociației Simona și voluntarii, care i-a ridicat o căsuță nouă, iar din fericire, acum acest are unde să stea. Problema este că nu mai are lemne, iar în prag de Paște nu are nici ce pune pe masă de sărbători. El trăiește doar din ajutorul social în valoare de aproximativ 200 lei.

Știm cu toți cât de mult a plâns Ghiță după ce Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii ii refecusem alături de voluntari și aceasta căsuța și o pastrase și pe aceasta alături de cealaltă noua unde se mutase alături de copii și nepoții lui Ion Raileanu.Parca am simțit atunci ca nu va rezista mult vechea căsuța și am construit una noua pentru el unde să-și petreacă bătrânețea. Din păcate căsuța batraneasca era foarte veche și numai rezista, iar aseară a luat foc în urma unui accident. Ghiță săracul plânge într-una de aseară și parcă nu ii vine să creadă ca numai e căsuța lui de-o viata. I-au ars aseară și lemnele pe care le avea depozitate pentru foc într-o cameră din căsuța batraneasca și numai are cu se încălzi pana vine căldura. O părticică din Ghiță a ars aseară. Pompierii au făcut eforturi enorme ca flacăra sa nu ajungă și la căsuța nouă unde locuia și pe care am construit-o alături de d-voastră acum 2 ani pentru el”, spune Simona Elena.

Cei care vor să îl ajute pe botoșănean în prag de Paște pot dona alimente, încălțăminte mărimea 45, haine, costume XXL și lemne pentru foc.  Donații se pot face în contul Asociației Simona Elena și Voluntarii deschis la Banca Transilvania: RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO, SWIFT: BTRLRO22, cu specificația Ghiță.

Relatii la numărul de telefon 0040757139794.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *