Ambiție de fier! O femeie din Botoșani a alergat 122 kilometri la Ultramaratonul Galați 2022

O femeie din Botoșani a dat dovadă de o ambiție de fier la Ultramaratonul Galați 2022, unde a alergat nu mai puțin de 122 de kilometri. Elena Avasilichioaiei s-a clasat pe locul I la cursa de 12h cu 80 km alergați, locul al doilea la cursa de 24h cu 122 km alergati și locul  șapte din 15 echipe, cu echipa.

„Încă nu-mi vine sa cred ca am alergat 122 kilometri! Euforia primului ultramaraton e inca prezenta si am zambetul larg pe buze, chiar daca ma lupt sa recapat din energia lasata pe traseu. Sunt fericita cand ma gandesc ca am genunchii inca functionali! De vreo doi ani, inima imi da ghes sa incerc sa alerg si eu o cursa de ultramaraton. Anul trecut, indrazneala mi s-a parut mult prea mare! Dar, cum ma apropii de 50 de ani si impresia este ca dupa, n-o sa mai pot face mare lucru, am luat hotararea ca trebuie sa vad si eu cat de greu poate fi, unde-i limita mea?! Acum, cred ca am sa pot face tot ce doresc”, a spus Elena Avasilichioaiei.

Botoșăneanca recunoaște că nu a fost ușor să facă față acestei provocări, luptându-se cu oboseala, a avut chiar momente în care era cât pe ce să abandoneze, dar cu toate acestea nu s-a lăsat. Acum, Elena și-ar dori să participe și la un ultramaraton montan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *