Noi detalii despre starea de sănătate a elevului din Botoșani care a ajuns cu arsuri la spital

Noi detalii despre adolescentul, în vârstă de 17 ani, de la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Flămânzi, a ajuns la spital cu arsuri pe o mare suprafaţă a corpului, după un gest inconştient. El a fost vizitat de familie la Spitalul Sfânta Maria din Iași, unde este internat, iar potrivit rudelor, evoluția acestuia este stabilă. Acesta a fost operat de câteva ori, toate intervențiile chirurgicale fiind cu succes, însă în continuare evoluția sa poate varia de la o zi la alta.  Are arsuri pe gât, pe mâini, dar cele mai grave sunt pe piept.

Cum s-a produs nefericitul incident

Incidentul a avut loc în timpul orei de educaţie tehnologică, când profesoara, care este și directoarea liceului, a ieșit pentru un moment din clasă, moment în care, elevul a fost incendiat.

Copilul a fost fost transportat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean cu arsuri de gradele 2 și 3 pe o suprafață a corpului de 18-20%, iar de aici a fost transportat la Iași.

Adolescentul este cu nevoi educaționale speciale și a spus că, colegii să-i s-ar fi jucat cu o brichetă și i-au dat foc. De partea cealaltă, colegii spun că acesta s-ar fi dat cu un spray de curățat tabla, care este inflamabil și că ar fi aprins o brichetă, moment în care flacăra i-a ajuns la față și l-a ars.

După acest incident, directoarea școlii, Mihaela Ștefănucă, care tocmai promovase concursul, și-a dat demisia din funcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *