FOTO Tragedie! Botoșănean rănit într-un accident grav, mort la spital

Un bărbat de 52 de ani, care a fost rănit în accidentul de pe 19 martie, care s-a produs pe raza localității Curtești, a murit la spital, duminică. Evenimentul a avut loc în momentul în care șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și mașina a intrat într-un cap de pod. Un bărbat de 40 de ani și unul de 52 de ani au ajuns la spital. Din păcate, bărbatul de 52 de ani, care se afla la volan, a decedat.

„Când au ajuns la fața locului, pompierii au constatat că șoferul și pasagerul de pe scaunul din dreapta față erau încarcerați, dar conștienți. Aceștia au fost extrași din autoturism cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, fiind preluați de echipajele medicale și transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei”, preciza Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Șoferul avea o alcoolemie de peste 1,5 grame per litru alcool pur în sânge. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *