Gest emoționant făcut de colegii elevului din Botoșani care a suferit arsuri la școală. Ce au făcut pentru familia acestuia

Colegii elevului din Botoșani, care a suferit arsuri la școală, au făcut un gest emoționant pentru el și familia sa. Aceștia au ajutat familia acestuia cu cele necesare astfel încât să poată merge la Marius. Pe 14 aprilie, băiatul a fost vizitat de rude, urmând ca acestea să poată merge din nou marți la el, la Spitalul Sfânta Maria din Iași.

Elevii clasei a-X-a de la Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu s-au organizat și au pus mână de la mână pentru a-și sprijini colegul. Acesta a fost operat de câteva ori, toate intervențiile chirurgicale fiind cu succes, însă în continuare evoluția sa poate varia de la o zi la alta.  Are arsuri pe gât, pe mâini, dar cele mai grave sunt pe piept.

Cum s-a produs nefericitul incident

Incidentul a avut loc în timpul orei de educaţie tehnologică, când profesoara, care este și directoarea liceului, a ieșit pentru un moment din clasă, moment în care, elevul a fost incendiat.

Copilul a fost fost transportat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean cu arsuri de gradele 2 și 3 pe o suprafață a corpului de 18-20%, iar de aici a fost transportat la Iași.

Adolescentul este cu nevoi educaționale speciale și a spus că, colegii să-i s-ar fi jucat cu o brichetă și i-au dat foc. De partea cealaltă, colegii spun că acesta s-ar fi dat cu un spray de curățat tabla, care este inflamabil și că ar fi aprins o brichetă, moment în care flacăra i-a ajuns la față și l-a ars.

După acest incident, directoarea școlii, Mihaela Ștefănucă, care tocmai promovase concursul, și-a dat demisia din funcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *