Marius Croitoru se gândește să plece de la FC Botoșani: ”Ca orice copil care vrea să evolueze”

Marius Croitoru nu este convins că startul sezonului viitor îl va găsi tot pe banca lui FC Botoșani. După victoria, scor 2-1, cu Chindia Târgoviște, Marius Croitoru a fost întrebat despre viitorul său și a recunoscut că se gândește la o plecare.

Antrenorul și-a argumentat ideea, susținând că, pentru a evolua profesional, trebuie să facă pasul la altă echipă.

”Nu ştiu, asta simt acum. Vom vedea ce va urma în perioada următoare. Se vorbeşte frumos despre mine pentru că sunt îndreptăţiţi cei care o fac. Vorbele sunt egale cu zero.

Este o bucurie, dar doar atât. Nu am realizat nimic. Ca orice copil care vrea să evolueze, trebuie să plece de lângă mama, tata”, a spus Marius Croitoru.

Marius Croitoru, variantă pentru FCSB
Gigi Becali și-a declarat public admirația pentru Marius Croitoru, despre care a spus că este unul dintre antrenorii care pot ajunge la FCSB în viitor, alături de Ilie Poenaru.

„Are un dar special, e talent nativ, nu putem să ne dăm seama ceea ce face el. A mai fost Keyta, l-am vrut și pe ăla, n-am putut să-l iau! Cum să-i vinzi și să scoți alții? E un dar special al lui, ceea ce face el, doar el poate! A fost și el pe listă, el și Poenaru. Ei doi sunt pe lista mea ca viitori antrenori”, transmitea Gigi Becali, la Digi Sport Special, în februarie, potrivit digisport

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *