FOTO! Mai multe camere video montate în Piața Centrală a municipiului Botoșani

Rețeaua de supraveghere video a fost extinsă în Piața Centrală, anunță printr-un comunicat Primăria Botoșani. Potrivit sursei citate, în acest sens a fost implementat un proiect privind montarea a 12 noi camere de supraveghere performante, din care șapte sunt obiective fixe iar cinci sunt camere mobile.

La acestea se adaugă și echipamentele necesare : comutatoare, surse, materiale auxiliare sau stâlpi de susținere. Acest obiectiv a fost deja recepționat de municipalitate.

Prin implementarea acestui proiect se urmărește descurajarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță atât a cetățenilor cât și a comercianților de bună credință care își desfășoară activitatea în Piața Centrală”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Imaginile oferite de aceste noi camere sunt de înaltă calitate și permit identificarea persoanelor sau a numerelor de înmatriculare, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte. Cele 12 camere de supraveghere au fost conectate la dispeceratul Poliției Locale. După implementarea acestui proiect, Piața Centrală este monitorizată în permanență prin intermediul a 17 camere de supraveghere. Investiția se ridică la 126.000 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *