Secundul lui Marius Croitoru, semnal de alarmă după FC Botoșani- Sepsi: ”Este evident, suntem în dificultate!”

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus în deplasare la FC Botoșani cu scorul de 1-0, într-un duel din etapa a patra din play-out-ul Ligii 1. Mihai Ciobanu a tras un semnal de alarmă la finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Secundul lui Marius Croitoru de la FC Botoșani a transmis că echipa traversează o perioadă dificilă și nu mai reușește să lege nimic pe teren.

Este evident, suntem în dificultate. Nu e jocul pe care ni-l dorim. Nu ne iese construcția jocului, nu ne-am creat situații de gol. Am oferit posibilitatea adversarului să marcheze. Un atacant speculează și foarte bine că avem atacanți care mai și marchează. Avem o perioadă dificilă și trebuie să remediem problema, în mod special a psihicului jucătorilor. Orice nereușita își pune amprenta. Am avut și nereușita ratării obiectivului, speram la mai mult și la meciul cu Rapid. Sunt echipe bune, pot acumula puncte. Fiecare meci se joacă pe trei puncte. Dacă ratezi două, rămâi în joc, dacă ratezi toate punctele, la revedere. Trebuie să avem o altă abordare cu Chindia și să avem reușite”, a declarat Mihai Ciobanu la finalul partidei.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *