Profesor din Botoșani, reținut de polițiști. A agresat sexual trei eleve

Profesorul din Botoșani, audiat după ce ar fi agresat sexual două eleve, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. Între timp, oamenii legii au descoperit că există și o a treia victimă a acestuia. Copilele au 13 ani, iar totul s-ar fi petrecut la o școală din Răchiți.

Elevele au fost atinse în zonele intime de profesor, la finalul cursurilor, după ce acesta le-ar fi cerut să mai rămână. Polițiștii din Botoșani au fost sesizați, pe 5 aprilie, cu privire la faptul că două minore, ar fi fost atinse in zona intimă, de către un profesor, în timp ce se aflau în unitatea de învățământ în care acestea învață.

Incidentul ar fi avut loc marți, la o Școală din Răchiți. Cele două fetițe, de 13 ani, eleve în clasa VII-a, au anunțat părinții imediat, iar aceștia au sesizat poliția.

„În urma probatoriului administrat de către polițiști, s-au extins cercetările și pentru o a treia infracțiune de agresiune sexuală, ulterior, față de bărbatul de 49 de ani, bănuit de comiterea faptelor fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *