Eugen Țurcanu, după ce primarul municipiului Botoșani a declarat că reorganizează DSPSA: Mi-a dat un sentiment de jenă, de rușine. Primarul zero, primarul lucrurilor mărunte

Directorul Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, a reacționat după ce primarul municipiului Botoșani a anunțat că reorganizează instituția pe care o conduce, pe motiv că nu-și face treaba.

Țurcanu a declarat că angajații DSPSA ”toaletează copacii zi și noapte” și că primarul Cosmin Andrei, în loc să se ocupe de lucrurile importante din municipiul Botoșani, se ia de lucruri mărunte, doar pentru că nu-și dorește ca el să fie la conducerea instituției.

Domnul primar a vorbit despre reorganizarea DSPSA. Mi-a dat un sentiment de jenă, de rușine. Este un om patetic care ratează toate momentele importante pentru care a fost învestit în funcția de primar și tot timpul are doar o agendă zero legată de lucrurile mărunte. Primarul zero, primarul lucrurilor mărunte. Invocă minciuni, prostii, aberații, face tot felul de clenciuri. Are un an și jumătate de când pune oamenii de la DSPSA să dea mărturii împotriva mea”, a precizat Eugen Țurcanu.

El l-a făcut pe Cosmin Andrei incapabil și i-a cerut demisia.

Este un incapabil și să-și dea demisia, distruge orașul. Are teme doar Țurcanu, Flutur, Eltrans, să-l dea afară pe Ivănescu, să anuleze concursul administratorului și să-l piardă în instanță, să-l dea afară pe Mihai Sârbu de la Filarmonică, să-și pună la Modern Calor apropiații lui. (…) , iar lucrurile importante ale municipalității, teatru, tramvai, contracte lăsate de Flutur le ratează”, a adăugat Eugen Țurcanu.

Direcția de Servicii Publice Sport și Agrement va fi reorganizată. Primarul municipiului Botoșani: Nu există niciun conflict de orgolii în această inițiativă. DSPSA nu-și face treaba!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *