Direcția de Servicii Publice Sport și Agrement va fi reorganizată. Primarul municipiului Botoșani: Nu există niciun conflict de orgolii în această inițiativă. DSPSA nu-și face treaba!

Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani va fi reorganizată. Anunțul a fost făcut, miercuri, de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a acuzat că activitățile pe care ar trebui să le facă instituția din subordinea Primăriei Botoșani sunt întârziate sau nerealizate.

Edilul municipiului a declarat că DSPSA are lucrări neexecutate din 2017, respectiv toaletări arbori, sau lucrări nerealizate corespunzător, motiv pentru care este nevoit să ia măsuri. Cosmin Andrei va promova în Consiliu Local un proiect de hotărâre privind reorganizarea DSPSA.

Intenționez să o promovez prin Consiliu Local prin adoptarea unor hotărâri, motivat de faptul că multe din comenzile pe care le-a dat Primăria în oraș sunt întârziate. Nu există nicio vendetă personală, nu există niciun conflict de orgolii în această inițiativă”, a spus Cosmin Andrei.

Potrivit acestuia, în acest moment la DSPSA sunt 53 de note de comandă întârziate care reprezintă 147 de toaletări neexecutate, cele mai vechi datând din 2017. De asemenea, sunt lucrări restante și la montarea de garduri metalice, comenzi întârziate la indicatoare rutiere

DSPSA nu-și face treaba. Acesta este motivul din care am venit în fața consilierilor și am cerut o reorganizare, astfel încât să avem un control direct asupra  a ceea ce se întâmplă la această direcție, dincolo de abordarea nepotrivită sau ineficiența directorului de acolo”, a spus primarul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *