FOTO Compania Națională de Investiții modernizează aproximativ 7 kilometri de străzi dintr-un oraș din Botoșani

Compania Națională de Investiții (CNI) modernizează aproximativ șapte kilometri de străzi dintr-un oraș din județul Botoșani. Este vorba de străzile din orașul Darabani, care au avut de suferit în urma unor calamități și care vor fi asfaltate, în baza unui proiect depus de Primărie.

Este vorba despre primul  tronson de modernizare drumuri în Orașul Darabani de aproximativ 7 km, proiect realizat prin  Compania Națională de Investiții. Urmează în vară, ordinul de execuție pentru lotul doi. Proiectul final va totaliza în jur de 11 km de drum modernizat”, a afirmat primarul din Darabani, Alin Gârbaci.

Lucrarea va fi executată de asocierea de firme Try Group Betoane SRL și ABC Con Internațional SRL, care a câștigat licitația organizată de CNI. Valoarea estimată a lucrărilor a fost de 14 milioane de lei, fără TVA, iar firmele din Botoșani au câștigat licitația la prețul de 11,6 milioane de lei, fără TVA

Termenul de execuție a lucrărilor este de 15 luni. Ordinul de începere a lucrărilor semnat de directorul CNI a fost semnat pe 21 martie, iar lucrările efective au început săptămâna trecută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *