Un bărbat a fost găsit mort în locuință. Botoșăneanul era în stare de putrefacție

Descoperire șocantă, luni, în municipiul Botoșani, unde un bărbat a fost găsit mort în propria locuință. În vârstă de 66 de ani, botoșăneanul locuia singur în casă, iar cadavrul a fost găsit în stare de putrefacție. Alerta a fost dată prin Serviciul unic pentru apeluri de urgență 112, după ce bărbatul nu mai fusese văzut de câteva zile. La fața locului au ajuns pompierii, care au forțat ușa de la locuință pentru a pătrunde în imobil. Din păcate, l-au găsit pe botoșănean mort, iar cadrele medicale ajunse și ele la fața locului nu au putut decât să constate decesul acestuia.

Polițiștii botoșăneni susțin că nu sunt suspiciuni cu privire la moartea bărbatului, dar, așa cum prevăd procedurile lor, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Cadavrul a fost ridicat pentru efectuarea autopsiei, medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală urmând ca aceștia să stabilească cu exactitate cauza morții.

Citește și: Mesaj cutremurător al copilei de 13 ani, principalul suspect al dublei crime de la Cristinești. „Mai bine nu existam…”
FOTO Tragedie! Botoșănean rănit într-un accident grav, mort la spital

Pe de altă parte, tot luni, un bărbat din municipiul Botoșani a făcut o descoperire șocantă, după ce s-a întors de la spital la locuința în care trăiește în orașul Milișăuți din județul Suceava. Botoșăneanul l-a găsit pe un bărbat de 64 de ani, care locuia în aceeași casă cu el, fără suflare. Omul a mers direct la Poliție.

Bărbatul a fost găsit mort, pe pat și după miros și felul în care arăta trupul neînsuflețit, se pare că acesta era decedat de mai mult timp.  Botoșăneanul plecase la spital în seara zilei de 3 aprilie, având dureri puternice de spate, iar a doua zi a fost externat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *