Tânăr urmărit național, prins într-un tren, în Gara Botoșani, cu un un cuțit, un pistol și o rangă

Un tânăr urmărit național a fost prins de polițiștii botoșăneni, luni seară, în trenul Botoșani- Timișoara Nord cu un cuțit, un pistol, dar și o rangă. Individul de 21 de ani, din județul Călărași, avea o condamnare cu închisoare pe numele său. El a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani, în timpul unor activități de prevenire a faptelor antisociale.

„Tânărul părea suspect, iar colegii i-au solicitat să se legitimeze, ulterior stabilind că pe numele său există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și 4 luni, emis de o judecătorie, din județul Ilfov. În urma controlului corporal, asupra sa a fost găsit un briceag cu lama de 16 cm, iar în bagajul acestuia au fost identificate mai multe bunuri, respectiv un pistol tip Airsoft, o rangă și o unealtă „gură de lup” . Aceste obiecte au rămas la noi, pentru continuarea cercetărilor, iar tânărul a fost escortat către Penitenciarul Botoșani, pentru a-și executa pedeapsa”, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Tânărul se afla în trenul care pleca din municipiul Botoșani, înspre Timișoara, controlul fiind efectuat înainte ca acesta să părăsească gara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *