Polițist de frontieră din Botoșani, reținut pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră

Un polițist de frontieră din Botoșani a fost reținut, vineri, pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, ar fi avut o relație de lungă durată, întinsă pe parcursul mai multor ani, cu o fată care acum are 17 ani.

Botoșăneanul a fost ridicat, în cursul zilei de vineri, de polițiști, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie dus în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Fost profesor, condamnat pentru viol

Un fost profesor de la Liceul cu Program Sportiv din Botoșani a fost condamnat, miercuri, pentru viol. Botoșăneanul, care a fost acuzat că ar fi violat o elevă de 15 ani, de la același liceu, a fost găsit vinovat în primă instanță, condamnarea în cazul său fiind dispusă de Judecătoria Botoșani. Șapte ani de închisoare este pedeapsa dată de judecători în cazul său.

Cristian Mreană, acum în vârstă de 52 de ani, a fost, de asemenea, obligat la plata în favoarea victimei sale a sumei de 15.000 euro, cu titlu de daune morale. De asemenea, fostul profesor are interdicția de a comunica ori de a se apropia de fată, precum şi dreptul de a se apropia de locuinţa acesteia, la o distanță mai mică de 100 de metri, pe o perioadă de 4 ani.

Pe 3 septembrie 2018, profesorul ar fi întreţinut un raport sexual normal cu o minoră de 15 ani, prin constrângerea fizică şi morală a acesteia. Scenele s-ar fi petrecut în pădurea de la Rediu, după ce fata ar fi urcat în mașina profesorului pentru a-și rezolva probleme legate de școală.

Botoșăneanul poate contesta sentința Judecătoriei Botoșani în termen de zece zile de la comunicare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *