O nouă avertizare de vreme rea emisă, duminică, de meteorologi. Ninsori și vreme deosebit de rece

Meteorologii au emis, duminică, o nouă avertizare de vreme rea, valabilă între 3 aprilie, ora 10 – 5 aprilie, ora 10. Fenomene vizate: predominant ninsori moderate cantitativ, vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, pe parcursul zilei de duminică (3 aprilie) și în prima parte a nopții de duminică spre luni (3/4 aprilie) în Crișana, Maramureș, local în Transilvania și în jumătatea nordică a Moldovei temporar vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, pe arii restrânse moderate cantitativ, iar la munte va ninge.

Vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord și nord-est, unde valorile termice vor fi cu 8…10 grade sub mediile multianuale. În noaptea de duminică spre luni (3/4 aprilie) și în noaptea de luni spre marți (4/5 aprilie) temperaturile minime vor fi preponderent negative, local sub -4 grade în special în nordul, centrul și nord-estul țării. Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com