VIDEO Mașină de lux furată din Italia, găsită la Botoșani. Valorează peste 50.000 euro

O mașină de lux ce figura ca furată din Italia, în valoare de peste 50.000 de euro, a fost găsită la Botoşani. Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, pe perioada desfăşurării unei acţiuni specifice în zona de responsabilitate, au descoperit şi indisponibilizat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Italia.

În data de 31 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, în cooperare cu cei din cadrul Poliţiei Botoşani, acţionând în baza unor informaţii, au desfăşurat o acțiune pentru combaterea traficului de auto furate, în zona de competenţă a judeţului Botoșani.

În cadrul acțiunii, a fost depistat un autoturism, fabricat în 2021, înmatriculat în Italia, condus de un cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Botoşani. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată, semnalare introdusă de autorităţile din Italia chiar în data de 31 martie 2022. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 50.000 de euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com