Atenție, botoșăneni! Astăzi este ultima zi în care mai puteți beneficia de reducere la plata taxelor și impozitelor

Joi, 31 martie, este ultima zi în care botoșănenii care își plătesc taxele și impozitele mai pot beneficia de reducerea de 10%. Cei care vor să profite de această bonificație pot merge  în cursul zilei să achite taxele și impozitele direct la ghișele instituției sau online.

Botoşănenii au la dispoziție două noi instrumente digitale pentru achitarea acestor dări de acasă, respectiv aplicaţiile  Avansis Mobile și Avansis Online. Prin aceste aplicații, cetățenii din municipiul reședință de județ își pot plăti online taxele și impozitele, pot solicita și consulta documente sau pot face programări la administrația locală.

Aplicația Avansis Mobile poate fi utilizată de pe orice telefon cu sistem de operare Android sau IOS, iar primul pas este instalarea aplicației pe telefon prin scanarea Codului QR.  Aprobarea contului se va realiza de către Direcția de Impozite și Taxe Locale Botoșani (DITL), online, prin încărcarea fotografiei contribuabilului cu actul de identitate în mână, pe lângă fotografia actului de identitate sau fizic, prin prezentarea la unul din ghișeele DITL pentru validarea identității.
Aplicația Avansis Online poate fi utilizată de pe orice Calculator cu sistem de operare Windows /Mac. Primul pas: accesarea paginii web : online.primariabt.ro. După ce cererea contribuabilului este preluată în procesare de către DITL, aprobarea contului se poate realiza Online și/sau Fizic.
De asemenea, plățile se mai pot face și prin platforma ghiseul.ro, care este funcțională pentru cei care au deja conturi sau pentru cei care vor să se înroleze pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *