Petrecere de logodnă inedită pentru o tânără din Botoșani. Așa ceva nu va uita toată viața!

O tânără din Botoșani a avut parte de o petrecere de logodnă inedită. Alexandra Zelincă, de 35 de ani, s-a căsătorit cu un tânăr din Africa, Albert, cu care va avea și un copil. Povestea lor de iubire este una atipică. Chiar dacă sunt diferențele rasiale, culturale, cei doi se potrivesc incredibil de bine, iar relația lor s-a închegat firesc.

În 2018, cei doi s-au logodit, Alexandra fiind cerută de soție chiar de ziua sa, în vacanța pe care o petreceau în Turcia. Ca să sărbătorească, cei doi au mers într-un club. Nu orice fel de club, ci unul de persoane gay. Nu au știut unde au intrat, au petrecut ca la carte, iar abia la un moment dat au realizat că nu este un club obișnuit. Asta nu le-a stricat însă deloc seara, ci dimpotrivă. S-au bucurat de experiența trăită, fiind prima petrecere de acest gen la care au luat parte și le va rămâne ca amintire toată viața.

„Este exact vacanta in care Albert m-a cerut in casatorie de ziua mea, pe 28 noiembrie 2018 si era in seara in care era foarte emotionat sa ma scoata in oras sa sarbatorim logodna noastra. Necunoscand localurile foarte bine din Antalya, am intrat in primul club in care se auzea muzica tare si distractia era in toi. Am comandat bauturi si pentru ca muzica era foarte buna am iesit pe ringul de dans cand deodata ne-am trezit eu inconjurata de multe femei si Albert de barbati care dansau foarte pasionali in jurul nostru. Dupa cateva momente bune ne-am uitat unul la celalalt si am realizat ca am gresit clubul, si am inceput sa radem unul de celalalt si de felul în care am sfarsit sa ne petrecem seara logodnei noastre, memorabil!”, ne-a mărturisit Alexandra.

FOTO Povestea de iubire dintre o tânără din Botoșani și un african care a fost 10 ani în armata britanică. „Nu m-am gândit niciodată că sufletul meu pereche ar putea fi cineva de o altă cultură”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *