Cei mai buni elevi din Botoșani la olimpiada de geografie. Vezi rezultatele la etapa județeană!

Zeci de elevi din județul Botoșani au participat, pe 19 martie, la olimpiada județeană de geografie. La clasa VIII-a, premiul I a fost obținut de Anisie Tudor Ștefan. de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, premiul II de Tudor Nitișor de la Școala Gimnazială ”Grigore Antipa”, iar premiul III de Alexandru Ionuț Deică, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

La clasa IX-a, premiul I a fost adjudecat de Alexia Murariu, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, premiul II de Mihai Iacob-Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, în timp ce la clasa X-a, premiul I a fost obținut de Ovidiu Radu Munteanu de la Liceul ”Regina Maria” Dorohoi, preniul II de Andrei Timofte de la Colegiul Național ”A.T.Laurian”, iar premiul III de Luca Andrei Precop, de la Liceul Regina Maria Dorohoi și Lavinia Sofian, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

La clasa XI-a, premiul I i-a revenit elevului DEni Andrei Atănăsoaei, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” , premiul II a fost obținut de Ana Maria Hizilnicov de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, iar premiul III de Fabian Alexandru Mandric de la Liceul Pedagogic.

La clasa XII-a, cel mai bun elev la geografie a fost Vlad Andrei Constantin de la Liceul Regina Maria Dorohoi, premiul II de Anda Patricia Ghebac de la Colegiul Național ”Gr.Ghica ” Dorohoi iar premiul III de Alexandru Gabriel Cojocariu de la Liceul Regina Maria Dorohoi. Vezi aici rezultatele!

Directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani: Va veni momentul în care lumea va reveni la vaccinare, pentru că viitorul nu este prea strălucit din punct de vedere al pandemiei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *