Directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani: Va veni momentul în care lumea va reveni la vaccinare, pentru că viitorul nu este prea strălucit din punct de vedere al pandemiei

Numărul cazurilor de coronavirus va crește, din nou, în perioada următoare. Cel puțin asta susține directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, medicul Monica Adăscăliței, care a declarat că vacanța de vară va aduce un val de îmbolnăviri cu noul coronavirus și că populația va reveni la vaccinarea anti COVID.

Va veni momentul în care sigur lumea va reveni la vaccinare, pentru că viitorul nu este prea strălucit din punct de vedere al pandemiei. Apar cazurile, apar aceste mutații ale tulpinei. Vedeți ce se întâmplă în China și noi suntem destul de călători ca și nație . Vin vacanțele și se vor înmulți cazurile”, a precizat directorul DSP Botoșani.

Media zilnică a vaccinărilor anti COVID este în această perioadă de 250-300 persoane, la Botoșani. Joi, autoritățile sanitare au raportat 29 de cazuri de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *