FOTO 22 de incendii în județul Botoșani. Peste 70 de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Un număr de 22 de incendii s-au produs pe raza județului Botoșani, în ultimele 24 de ore. Ibănești, George Enescu, Săucenița, Silișcani, Prăjeni, Vlădeni, Nicșeni, Santa Mare, Drislea, Vorona, Viișoara, Bobulești, Văculești, Brăești, Corni, Roma și Cristești sunt localitățile unde s-au produs aceste evenimente. 13 dintre incendiile de vegetație uscată au fost stinse de Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență.

Pentru stingerea celorlalte nouă incendii au intervenit peste 70 de pompieri militari de la Detașamentele Botoșani și Dorohoi, Gărzile de Intervenție Trușești și Ștefănești, dar și de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu 11 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„Cauza probabilă a incendiilor a fost focul deschis în spații deshise. Nu s-au înregistrat pagube materiale. A ars vegetația uscată de pe o suprafață mai mare de 100 de hectare”, precizează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

One thought on “FOTO 22 de incendii în județul Botoșani. Peste 70 de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor

  1. Dar despre evenimentul ,de la un bloc din zona complex Bulevard-scoala 7 ?nu a aparut nici o informatie in ziar, s-a creat destul de multa panica si agitatie in cartier. Undeva in jurul orei 20 si-au facut aparitia in zona echipaje de pompieri, politie, salvare.. ceva luase foc, cu o ora mai devreme, prin cartier, se simtea un miros de plastic ars..poate va interesati si scrieti si despre aceasta stire un articol, chiar daca ieri s-au intamplat poate destule nenorociri in orasul nostru ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *