Peste 2000 de cereri depuse la Casa Județeană de Pensii Botoșani pentru bilete de tratament. Vezi lista stațiunilor și tarifele!

Peste 2000 de cereri au fost depuse la Casa Județeană de Pensii Botoșani pentru biletele de tratament din acest an. Potrivit directorului CJP Botoșani, Cristina Anton, pentru acest an s-au alocat 18 serii, biletele fiind în stațiunile care aparțin Casei Naționale de Pensii.

Pentru anul 2022 s-au alocat 28 de serii cu începere din 9 martie, iar ultima cu data de intrare din 30 noiembrie. O serie durează 16 zile”, a precizat Cristina Anton.

Biletele de tratament se acordă fie cu suportarea unei contribuții individuale, fie cu titlu gratuit, beneficiarii fiind pensionarii asigurații din sistemul public de pensii și beneficiarii unor legi speciale.

În cazul pensionarilor, contribuția individuală este de 50% din cuantumul total brut al drepturilor de pensie din luna anterioară celei în care se efectuează repartiția.

Biletele de tratament sunt pentru stațiunile din 1 Mai, Amara, Buziaș, Covasna, Moneasa, Nicolina, Olănești, Techirghiol, Vatra Dornei. Prețul unui bilet este în jurul a 1.900 lei.

Vezi aici lista stațiunilor și tarifele pentru biletele de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *