FOTO! Incendii violente în județul Botoșani: O casă, două anexe, un depozit de furaje și vegetația uscată de pe 130 hectare au ars în ultimele 24 de ore

O casă, două anexe, un depozit de furaje și vegetația uscată de pe aproximativ 130 hectare au ars în urma a nouă incendii produse, în ultimele 24 de ore, pe raza județului Botoșani.

Localitățile unde s-au înregistrat aceste evenimente sunt Corni, Românești, Călugăreni Vechi, Racovăț, Nicolae Bălcescu, Brăteni și Suharău, informează printr-un comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani.

Cauzele probabile care au generat aceste incendii sunt: scurtcircuit, foc deschis în spații deschise și acțiune intenționată.

La Suharău, o casă nelocuită s-a aprins de la un incendiu de vegetație uscată, iar la Nicolae Bălcescu au ars două anexe din cauza unui scurtcircuit.

La Corni, 2000 de baloți de furaje au fost cuprinși de flăcări. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit pompierii militari și voluntarii din comună, mai bine de trei ore. Cauza probabilă a acestui eveniment a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată, mai precizează ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *