VIDEO Mobilizare incredibilă pentru cuplul din Botoșani care a cerut ajutor pentru a se gospodări. „Credeți-mă că nu mă așteptam. Nu am cuvinte să le mulțumesc tuturor”

Cei doi tineri din Șipoteni, comuna Dumeni, care au un bebeluș de doar două săptămâni, au primit ajutor în urma articolului publicat pe BotosaniNews.ro. Deși au fost persoane care i-au judecat, foarte mulți botoșăneni s-au mobilizat când au auzit rugămintea tatălui care cerea de muncă, răsaduri de pus în pământ și scutece pentru copil.

Oamenii cu suflet mare nu doar că au mers să îi ducă cele necesare, dar îl ajută și la grădinărit. Botoșănenii îl sfătuiesc ce să facă să se gospodărească, îi oferă ajutor astfel încât pe viitor el să se poată descurca singur să aibă grijă de familia sa.

„Acum ară în grădină și apoi o să punem în pământ că au fost și mi-au mai adus oamenii câte ceva de pus în pământ.  Credeți-mă că nu mă așteptam să mă ajute atâția oameni. Foarte multă lume mă sună să mă ajute. Îmi pare rău că nu le știu numele tuturor să le mulțumesc, dar pur și simplu nu am cuvinte să le spun cât m-au ajutat”, ne-a mărturisit Florin.

Florin a adus mulțumiri tuturor și a arătat ce bunuri a primit. Au primit toate cele necesare pentru bebeluș, dar și lemne, alimente, produse de igienă și haine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *