O familie din Botoșani, cu un copil nou-născut, are nevoie de ajutor. Tatăl: Ne este foarte greu. Muncesc oriunde, numai să le fie bine lor

O familie din județul Botoșani, cu un copil nou- născut, are nevoie de ajutor. Cei trei locuiesc în Șipoteni, comuna Dumeni. De o săptămână, soția a născut un băiețel perfect sănătos, care a adus multă bucurie celor doi părinți. Din păcate, cheltuielile cu micul membru al familiei sunt mari, iar singurul venit al celor doi este din munca cu ziua al tatălui. Acum, bărbatul nu prea are pe unde munci și atunci nici ce pune pe masă.

Copilașul are nevoie de scutece, hăinuțe, iar soția și-ar dori răsaduri pentru a avea ce pune în pământ. Au o mică grădină și ar vrea să se gospodărească singuri, dar au nevoie de ajutor. Cei care vor să îi ajute pe cei doi botoșăneni, pot lua legătura cu ei la numărul: 0759898429 -Florin.

„Ne este foarte greu, eu muncesc oriunde, numai sa le fie bine lor. Vă rog sa ma ajutati cu hainute, pampers, servetele, alimente, lemne si ceva de munca pentru mine. Locuim intr-o casa veche, din chirpici, dar avem grija de aceasta casuta. Am si o gradinuta, as pune in pamant, dar nu-mi permit sa cumpar nimic. Apelez la cei cu inima buna sa ne ajute!”, spune bărbatul.

One thought on “O familie din Botoșani, cu un copil nou-născut, are nevoie de ajutor. Tatăl: Ne este foarte greu. Muncesc oriunde, numai să le fie bine lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *