FOTO Deputatul botoșănean Lucian Feodorov a fost condus, astăzi, pe ultimul drum

Deputatul botoșănean Lucian Feodorov a fost condus, duminică, 20 martie, pe ultimul drum. Zeci de membri AUR sosiți la Botoșani din mai multe județe, l-au condus pe ultimul drum pe cel care a fost decanul de vârstă al Parlamentului României. Înmormântarea a avut loc în Botoșani, începând cu ora 11:00, slujba fiind oficiată la Biserica Lipovenească „Nașterea Maicii Domnului“.

„Dumnezeu să-l așeze la dreapta Lui pe seniorul Lucian Feodorov, un om cu dragoste de țară cum puțini am văzut în Parlament. Să-l ierte Dumnezeu (…). A trecut prin două regimuri, cel comunist și așa zisa democrație și din păcate generația lor nu a apucat să vadă o Românie care să se ridice din genunchi. Sperăm că generația noastră o să apuce, o să facem tot pentru ca visul colegului nostru să se împlinească”, a declarat George Simion, prezent la eveniment.

Deputatul Lucian Feodorov de la Alianța pentru Unirea Românilor s-a stins din viață, miercuri dimineață. Lucian Feodorov, care a fost și subprefect de Botoșani, a suferit un infarct pe 5 februarie.

El a fost intubat, ventilat și internat la Spitalul Județean Prahova. fiind diagnosticat și cu insuficiență respiratorie, fibrilație și o bronhopneumonie, cu modificări radiologice pulmonare. Din păcate, inima i-a cedat și a murit miercuri, 16 martie. Lucian Feodorov avea  79 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *