O îndrăgită solistă de muzică populară din Botoșani, forțată de Irina Loghin să adopte un stil de viață sănătos! „Mi-a zis că dacă nu mă opresc, nu îmi mai răspunde la telefon niciodată”

Daniela Condurache a recunoscut că a adoptat un stil de viață sănătos, la îndemnul prietenei ei, Irina Loghin. Irina Loghin și Daniela Condurache sunt două dintre cele mai mari artiste ale României. De fiecare dată când apar împreună, publicul le urmărește cu drag și le apreciază atât cariera pe care și-au construit-o de-a lungul timpului, cât și prietenia extrem de strânsă pe care o au.

Cu toții știu că Irina Loghin a adoptat un stil de viață sănătos, fiind vegetariană de peste 40 de ani și făcând mult sport. Daniela Condurache nu era pasionată de aceste lucruri, însă, cu timpul, și-a dat seama că e cazul să urmeze exemplul prietenei ei și să fie atentă la ce consumă.

Într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro, cântăreața de muzică populară ne-a dezvăluit dieta pe care adoptat-o și ce face pentru a se menține mereu sănătoasă și în formă.

„Am început să îi calc pe urme, cu greutate, recunosc. Eu eram înnebunită după afumătură, sarmale, ciolan cu fasole era o plăcere nebună. Dar am zis până aici. De acum încolo, o dată cu trecerea anilor, se întâmplă anumite lucruri în organism și atunci, trebuie, vorba lui Țica, să avem grijă de noi. Renunțăm la anumite lucruri dacă vrem să fim sănătoși. Sunt de acord și cu sportul. Este concomitent. Eu nu merg atât cât merge Țica, însă fac exerciții acasă. Fac cu drag plimbări când este timp, altfel mă rezum la exercițiile acelea de dimineață. Acum am o perioadă mai aglomerată cu mutat, transformări.”, a declarat Daniela Condurache, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Daniela Condurache, îndemnată de Irina Loghin să slăbească

Daniela Condurache recunoaște că nu a venit de la sine această decizie, ci a fost impulsul Irinei Loghin. Cele două artiste au explicat exact cum a decurs momentul în care Daniela Condurache și-a schimbat total stilul de viață.

„Irina: Daniela o luase razna de tot. Și i-am spus <<Dacă nu te oprești, eu nu îți mai răspund la telefon. Eu să nu te mai văd așa.>> I-am spus asta de câteva ori.

Daniela: Asta înseamnă cea mai mare prietenie a unui om vizavi de prietenul lui. Să-i spună cu toată sinceritatea că nu este bine ce face și dacă se duce mai încolo cu kilogramele, e cumplit.”, au povestit Irina Loghin și Daniela Condurache, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *