Veşti bune de la meteorologi. Temperaturi de până la 18 grade de săptămâna viitoare

Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi uşor de luni. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 14 grade. Procesul de încãlzire a vremii va continua şi în zilele următoare.

La noapte, vremea va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, mai mult senin în regiunile intracarpatice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -12 grade în estul Transilvaniei şi 1 grad în dealurile Crişanei. Local se va produce brumã.
BUCURESTI. Vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de -3…-1 grad, mai scãzutã în zona preorãşeneascã spre -6 grade. Vor fi condiţii de brumã.

Luni, 21 martie

Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi mai mult senin în regiunile vestice, nord-vestice şi parţial în centru, dar va prezenta înnorãri temporare în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri în jumãtatea de est a Munteniei, local în Dobrogea şi Moldova, cu viteze, în general, de 45…55 km/h, precum şi la munte, cu rafale mai mari noaptea, de peste 70…80 km/h pe crestele Carpaţilor Meridionali şi Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 14 grade, iar cele minime între -6 şi 4 grade. Noaptea se va forma brumã, local în jumãtatea de vest a teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest.

BUCURESTI
Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi mai mult senin în primele ore ale intervalului, apoi, temporar, va avea înnorãri. Vântul va sufla moderat, cu viteze la rafalã de pânã la 35…40 km/h. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã, semnificativ mai ridicatã decât în noaptea precedentã, va fi de 3…4 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã, spre 1 grad, potrivit ANM.

Prognoza meteo MARTI

TARA
Procesul de încãlzire a vremii va continua. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile sudice şi sud-estice, unde temporar va prezenta înnorãri şi izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri îndeosebi în prima parte a intervalului în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei şi Moldovei, cu viteze la rafalã, local, de peste 60…70 km/h, iar pe crestele Carpaţilor Meridi0nali şi de Curburã, mai mari de 75…85 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în nordul litoralului şi 17 grade în regiunile vestice, iar cele minime între -5 şi 3 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile intramontane spre -8 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 6 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţã, iar pe alocuri, în special în nordul, centrul şi estul ţãrii, se va produce brumã.
BUCURESTI
Procesul de încãlzire a vremii va continua. Cerul va prezenta înnorãri trecãtoare, iar vântul va sufla moderat, cu intensificãri dupã-amiaza şi seara, când la rafalã se vor atinge viteze, în general, de 50…55 km/h. Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã de -2…0 grade. Spre dimineaţã vor fi condiţii de brumã.

Prognoza meteo MIERCURI

Vremea va fi predominant frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi variabil în extremitatea de sud şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, iar în prima parte a intervalului, local şi temporar şi în Muntenia şi în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 18 grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, iar cele minime, între -9 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade în dealurile Crişanei. Noaptea se va produce brumã, local în centrul ţãrii şi izolat în rest, iar pe suprafeţe mici vor fi condiţii de ceaţã.
BUCURESTI
Vremea va fi predominant frumoasã, cu temperaturi apropiate de cele normale la aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla în general moderat ziua, când la rafalã se vor atinge viteze de pânã la 35…40 km/h şi slab noaptea. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 1…2 grade, mai scãzutã în zona preorãşneascã spre -2 grade, potrivit RomaniaTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *