FOTO Razii cu mascații în cluburile și discotecile din Botoșani. Două persoane duse la Poliție

Au fost făcute razii cu mascații, în noaptea de 19 spre 20 martie 2022, în cluburile și discotecile din municipiul Botoșani. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul de Ordine Publică, Biroul de Investigații Criminale și Biroul Rutier, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și a Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate au acționat în municipiul Botoșani, în zona cluburilor și discotecilor, precum și a sălilor de jocuri de noroc, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură a tulbura ordinea și liniștea publică, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 400 de persoane și verificate 20 de autovehicule. In același context, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în cuantum de peste 3000 de lei, pentru nerespectarea Legii 61 din 1991 privind respectarea normelor de conviețuire socială și a O.U.G. 195 din 2002 privind regimul rutier.

Două persoane, care nu au colaborat cu forțele de ordine, au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale.

De asemenea, au fost reținute două permise de conducere. La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmii, precizează IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *