Netflix începe să-i pedepsească pe abonații care-și împart contul cu prietenii

Compania vrea să taxeze suplimentar abonații care și-au partajat userul și parola de Netflix cu prietenii sau rudele din alte locuințe.  Netflix le-a pus gând rău celor care folosesc același cont de abonat în mai multe locuințe. Cu alte cuvinte celor care le-au oferit userul și parola rudelor, prietenilor pentru a putea urmări filmele și serialele rețelei fără a plăti un abonament suplimentar.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, rețeaua vrea să taxeze această practică. Deocamdată, ideea e în faza de test și se va aplica în trei țări din America de Sud.

„În ultimul an, am lucrat la modalități de a le permite membrilor care împart în afara gospodăriei lor să facă acest lucru ușor și în siguranță, plătind în același timp puțin mai mult. Și în următoarele câteva săptămâni, vom lansa și vom testa două funcții noi pentru membrii noștri din Chile, Costa Rica și Peru”, anunță compania.

Astfel, abonații de top Standard și Premium vor putea adăuga subconturi pentru până la două persoane cu care nu locuiesc – fiecare cu propriul profil, recomandări personalizate, autentificare și parolă – la un preț de circa 3 dolari americani (13.5 lei). Compania precizează că va analiza rezultatele testelor din cele trei țări înainte de a face modificări în alte părți ale lumii.

Sursa: Libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *