FOTO Trupul neînsuflețit al deputatului Lucian Feodorov, depus la Palatul Parlamentului. „În semn de ultim omagiu adus…”

Trupul neînsuflețit al deputatului botoșănean Lucian Feodorov a fost depus, joi, la Palatul Parlamentului astfel încât colegii săi să îi poată aduce un ultim omagiu.

„Colegii din Camera Deputaților își iau, astăzi (n.r. joi), rămas bun de la cel care a fost deputatul Lucian Feodorov. În semn de ultim omagiu adus activității sale parlamentare, trupul său neînsuflețit este depus, astăzi, în Palatul Parlamentului, în fața sălii I.I.C. Brătianu. Dumnezeu să-l odihnească!”, a fost mesajul transmis de Camera Deputaților.

Deputatul Lucian Feodorov de la Alianța pentru Unirea Românilor s-a stins din viață, miercuri dimineață. Lucian Feodorov, care a fost și subprefect de Botoșani, a suferit un infarct pe 5 februarie.

El a fost intubat, ventilat și internat la Spitalul Județean Prahova. fiind diagnosticat și cu insuficiență respiratorie, fibrilație și o bronhopneumonie, cu modificări radiologice pulmonare. Din păcate, inima i-a cedat și a murit miercuri, 16 martie. Lucian Feodorov avea  79 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *