O educatoare din Botoșani a lansat o provocare inedită pe Facebook. Șefa CJ Botoșani a răspuns provocării

O educatoare din Botoșani a lansat o provocare inedită pe rețeaua de socializare Facebook. Mihaela Viziteu, de la Grădinița 22 i-a invitat pe botoșăneni să schimbe tradiționalul rând la carburant și la ulei cu… rândul la cărți.

„Noi ne-am propus să facem provizii de cărți! Vă provocăm să fiți prezenți împreună cu noi sau să răspândiți ideea, pentru a demonstra că, cartea ,, deși nu s-a scumpit” ocupă un loc important în viețile noastre și ale copiilor noștri!”, acesta a fost mesajul educatoarei.

Printre cei care au răspuns pozitiv provocării s-a numărat și șefa administrației județene, Doina Federovici.

„Trăim vremuri atât de tulburi și atât de încrâncenate, încât doar recursul la cultură rămâne cea mai sigură ancoră a existenței noastre. În această după amiază, am dat curs provocării lansate pe Facebook de doamna educatoare Mihaela Viziteu de la Grădinița 22 și am mers să facem „provizii de cărți”, pentru că, ,,deși nu s-a scumpit, cartea ocupă un loc important în viețile noastre și ale copiilor noștri!” M-am bucurat să văd că la coadă la cărți au stat botoșăneni de toate vârstele, chiar și copii de grădiniță. Asta ne arată că avem viitor”, a spus Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *