Șefa IȘJ Botoșani, Ada Macovei: Ne bucurăm că în școlile botoșănene avem foarte mulți directori care au demonstrat cunoștințe și abilități manageriale excelente

Proba de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director/director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani s-a finalizat joi, doar doi candidați fiind respinși, a declarat Ada Macovei, inspector general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean.

Potrivit sursei citate, din cele 22 de interviuri programate în cursul zilei precedente, în cadrul a trei comisii de concurs, au fost susținute 20 de interviuri, pentru că 2 candidați s-au retras. Au fost înregistrate 4 note de 10, 10 note între 9 și 9,90, precum și 4 note în intervalul 7,00-8,99. Doi candidați au fost declarați respinși, obținând note sub 7,00.

În cursul zilei de astăzi au fost planificate 9 interviuri la două comisii de examen, iar doi candidați au absentat ori s-au retras. Toți cei 7 candidați care au susținut proba de interviu au promovat. A fost înregistrată o notă de 10, au fost 5 note în intervalul 9-9,99 și o notă între 7,00 și 8,00.

Felicităm toți candidații care au promovat concursul și ne bucurăm că în școlile botoșănene avem foarte mulți directori care au demonstrat cunoștințe și abilități manageriale excelente”, a precizat Ada Macovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *