Accident pe un drum din județul Botoșani cu un autoturism furat. Cum l-au găsit polițiștii pe șofer

foto generic

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Drumul Național DN 29, înspre localitatea Hudum, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto este posibil să se afle sub influența alcoolului.

Echipajul de poliție dirijat la fața locului, a identificat autoturismul la care apelantul făcea referire, stabilind identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat de 35 de ani, din județul Iași, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține  permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea era declarat ca fiind furat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și furt în scop de folosință, mai precizează sursa citată.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *