Acțiune caritabilă susținută de Kream Coffee. Noua cafenea s-a deschis astăzi

Cafeneaua Kream, care se deschide, de astăzi, în municipiul Botoșani, va organiza o acțiune caritabilă în favoarea copiilor săraci și, în special, a celor afectați de războiul din Ucraina.

Deși sunt la început de drum și a fost o perioadă foarte aglomerată pentru a pune la punct toate detaliile inaugurarii unui coffee shop deosebit, cei din echipa Kream Coffee, marcati de evenimentele tragice ce au loc zilele acestea în Ucraina, dar și de dramele de care au parte zilnic multi copii din tara noastră, ne-au transmis ca doresc sa ajute si ei cu putin.

Așa ca au decis sa doneze incasarile de miercuri, 16. martie 2022, catre UNICEF Romania si sa ii lase pe cei de acolo sa hotarasca cazul unde este mai mare nevoie, aceasta fiind o hotarare destul de greu de luat in acest moment si cei de la Unicef fiind mai in masura sa prioretizeze utilizarea fondurilor primite.

Pentru ca actiunea lor sa aiba cat mai mult succes, va invita sa savurati o bautura delicioasa in locatia lor din Bvd. Mihai Eminescu nr.91 (langa sc.10) intre orele 07.00-18.00 sau sa o luati la pachet si astfel veti ajuta si dvs. cu putin. Iar
putin cu putin se face mult pentru cei care poate nu mai au nimic.

Kream Coffee, cafeneaua care promite să ducă experiența savurarii cafelei la un nou nivel, funcționează în locația situată pe Bulevardul Mihai Eminescu nr. 91 (lângă Școala 10).

Se deschide Kream Coffee, un coffee shop unic in Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *