Se deschide Kream Coffee, un coffee shop unic in Botosani

Un coffee shop unic în Botoșani va fi deschis, marți, 15 martie, în municipiul Botoșani. Este vorba de Kream Coffee, cafeneaua care promite să ducă experiența savurarii cafelei la un nou nivel. În ziua deschiderii locației, situate pe Bulevardul Mihai Eminescu nr. 91 (lângă Școala 10), cafeaua este din partea casei pentru toți cei care vor să încerce experiența savurării unei selecții deosebite de cafele de specialitate, calitate AA.

Reprezentanții Kream Coffee sunt foarte pasionați de arta preparării cafelei, au o experiență cumulată de 25 ani în domeniu și au selectat cele mai bune sortimente pentru a va delecta simțurile.

Kream Coffee va oferă o gamă largă de băuturi calde și reci, preparate pe baza de cafea și nu numai: băuturi pe bază de ceai verde, milk shake, ice tea, cafea decofeinizată, frappuccino etc.

Tot aici veți găsi prajituri și produse de patiserie, precum și cafea boabe pentru cei care vor să ducă și acasă experiența Kream Coffee.  Programul din ziua deschiderii este 12.00-18.00, urmand ca mai apoi programul să fie 07.00-18.00 de luni până vineri și 08.00-18.00 sâmbătă și duminică. În zilele ce vor urma, cei din echipa Kream au pregatit mai multe promoții și vă vor ține la curent cu ele pe paginile lor de pe rețelele de socializare.

#Kream_coffee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *