Profesor din Botoșani nominalizat la Gala Profesorul Anului din mediul rural 2022

Un profesor din județul Botoșani a fost nominalizat la Gala Profesorul Anului din mediul rural 2022. Cadrul didactic se numără printre cei 15 finaliști, câștigătorii urmând a fi premiați pe 24 martie. Gabriela Munteanu, profesoară la Hilișeu Horia, a fost nominalizată pentru categoria „Prevenirea abandonului școlar”.

Teach for Romania a anunțat, vineri, cei 15 finaliști ai Galei Profesorul Anului din mediul rural, eveniment aflat la prima ediție. Elevii, părinții sau membri ai comunității au putut face nominalizări la cinci categorii: prevenirea abandonului școlar, dezvoltarea literației, dezvoltarea abilităților socio-emoționale, dezvoltarea leadership-ului la elevi și implicarea în comunitate. În urma jurizării, la fiecare categorie au fost desemnați câte trei profesori finaliști.

Profesoara din Botoșani a fost nominalizată la aceeași categorie cu Daniela Maria Arion– director, Mihai Viteazu, județul Cluj și Lenuța Țifrea – profesor, Dofteana, județul Bacău.

După stabilirea celor 15 finaliști, urmează o nouă etapă, cea de documentare pe teren a poveștilor, precizează Teach for Romania. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unui eveniment organizat la Iași, în data de 24 martie, potrivit sparknews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *