FOTO! Șantiere deschise pe trei străzi din municipiul Botoșani. Se va turna asfalt și se vor crea noi locuri de parcare

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a inspectat șantierele deschise pe străzile Nicolae Iorga, Gheorghe Filipescu și Bulevardul Mihai Eminescu, pentru a se asigura că lucrările se desfășoară conform graficului.

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Botoșani, pe strada Nicolae Iorga se intervine, în momentul de față, la redimensionarea părții carosabile, pentru amenajarea locurilor de parcare. Ulterior se vor face trotuare cu pavele și se vor reabilita accesele la intrările în scările de bloc. Se vor reabilita spațiile verzi și se va asfalta întregul tronson de 250 m. Termenul estimat de finalizare a lucrărilor: a doua jumătate a lunii aprilie 2022.

Pe strada Gheorghe Filipescu se intervine pe partea de amenajare a aleilor și acceselor la intrările în scările de bloc.

”După ce am reabilitat spațiul de joacă din această zonă, ne-am concentrat atenția și pe refacerea celor două nivele cu scări, cea spre Calea Națională fiind prevăzută și cu o rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități. Pe aleea din spatele blocurilor, în vecinătatea Bisericii „Sf. Ioan Botezătorul”, se va turna asfalt și vor fi înființate noi locuri de parcare. Estimăm să finalizăm acest obiectiv până la jumătatea lunii aprilie”, a declarat Cosmin Andrei.

De asemenea, pe Bulevardul Mihai Eminescu, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Marchian și M. Kogălniceanu, se intervine la înlocuirea pavelelor și bordurilor deteriorate. Termenul estimat de finalizare a lucrărilor este sfârșitul lunii martie 2022.

 

One thought on “FOTO! Șantiere deschise pe trei străzi din municipiul Botoșani. Se va turna asfalt și se vor crea noi locuri de parcare

  1. In sfarsit,ne mai ia ochii cu mari investitii . Intoarcerea pavelelor pe dos pe Bulevard ca erau mucegaite,asfalt pe N.Iorga cu glod ca pe fosta cale de tramvai etc.Ce surprinde este ca se vad putine poze cu Marii PSDisti.Pai se poate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *