Monden! Cum a ajuns o tânără din Botoșani să facă furori în cluburi din Capitală alături de miliardari. Prietenie strânsă cu Bianca Drăgușanu

O tânără din județul Botoșani a ajuns să facă furori în cluburile din Capitală alături de miliardari cunoscuți. Este vorba despre fostul fotomodel Alice Constantinică, cea care are un copil cu un politician cunoscut din București, respectiv Codrin Ștefănescu. După despărțire, tânăra se bucură de libertate și a fost surprinsă recent în compania miliardarului Hector Bitar într-un club celebru din Capitală, potrivit Cancan.ro.  FOTO cu cei doi pot fi văzute AICI

Prietenă cu Bianca Drăgușanu, fost asistentă TV care ține primele pagini ale revistelor mondene, botoșăneanca Alice Constantinică a devenit și ea, destul de des, o apariție mondenă.

Alice Constantinică, în vârstă de 28 de ani, a devenit cunoscută în momentul în care l-a cunoscut pe Codrin Ştefănescu, cu care a avut o relație de aproape cinci ani și cu care are un băiat de cinci ani, Radu. Venirea la Capitală pentru a urma o Facultate de Drept, i-a adus fericirea în cale în momentul în care l-a întâlnit pe fostul parlamentar.

Relația dintre cei doi nu a fost lipsită de scandaluri, mai ales că Codrin Ștefănescu este cunoscut pentru felul lui de a umbla cu diferite femei. La trei ani de relaţie, în iulie 2016, Alice Constantinică i-a dăruit cel de-al doilea copil fostului polician, potrivit wowbiz.ro.

În urma scandalului în care Codrin Ștefănescu a fost vizitat de cele două secretare ale sale acasă, cei doi au decis să meargă pe căi diferite și au divorțat, fostul politician fiind cel care a dat vestea pe rețelele de socializare.

”Ne-am despārtit! Cred cā amândoi am luat decizia corecta! Multumesc prietenilor care ne-au fost alaturi. Acesta a fost anuntul pe care am dorit sa-l fac !” a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Alice Constantinică a trecut total peste dezamăgirea adusă de Codrin Ștefănescu și a avut o relație cu Cătălin Plapcianu, un fost „crai de Dorobanți” care a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de 12 ani, când a avut un accident auto în care a fost distrus un Lamborghini Murcielago

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *