O tânără de 22 de ani din Botoşani i-a sucit minţile unui renumit politician. Vezi despre cine este vorba şi cum s-au cunoscut!

codrin stefanescuCodrin Stefanescu este cunoscut atat pentru activitatea sa politica, dar si pentru aparitiile sale mondene.

Dupa o relatie de cativa ani cu jurnalista Cristina Herea, Codrin Stefanescu s-a despartit de aceasta la inceputul anului trecut. De atunci, politicianul a mai fost cuplat de presa cu diverse domnisoare din showbiz, insa el nu a confirmat nici o alta relatie pe care ar fi avut-o dupa Cristina. Pana acum! Zilele trecute, Codrin Stefanescu, la botezul baietelului lui Robert Negoita, a venit insotit de o bruneta superba, cu picioare lungi. Si nu spunem degeaba ca avea picioare lungi, pentru ca domnisoara purta o rochita care i le lasa la vedere destul de mult, astfel incat multi dintre invitati si-au sucit capetele dupa tanara. WOWbiz.ro a aflat ca fata are doar 22 de ani, se numeste Alice Constantinica, este din Botosani, dar acum studiaza Dreptul la Bucuresti. Codrin Stefanescu a confirmat ca el si tanara formeaza un cuplu.

 Eu si Alice suntem impreuna de cateva luni, dar prima iesire in public a fost, duminica trecuta, la Robert Negoita, la botezul copilului sau! Am cunoscut-o la o receptie si, de atunci, suntem tot timpul impreuna! Ea este nepoata unui prieten foarte bun de-al meu din Moldova, o fata cuminte, cu o educatie desavarsita si cu un caracter minunat! Alice are 22 de ani, este studenta in anul IV la Facultatea de Drept Bucuresti, a lucrat ca manechin la cunoscuta agentie MRA a lui Liviu Ionescu, mai mult din pasiune decat ca o profesie, si acum, se axeaza pe cariera ei! Ne simtim bine impreuna si, foarte important, se intelege de minune cu fata mea!”, a declarat politicianul.
like facebook

aliceApropiatii sustin ca Codrin Stefanescu si Alice si-au inceput povestea de iubire romantic, cu o vacanta la Paris, politicianul ducandu-si noua cucerire numai in locatii exclusiviste. Se stie ca Stefanescu este unul dintre cei mai bogati politicieni, in afara proprietatilor imobiliare, care depasesc trei milioane de euro, colectia de arta a barbatului este una impresionanta.

Sursa: wowbiz.ro codrin111

4 thoughts on “O tânără de 22 de ani din Botoşani i-a sucit minţile unui renumit politician. Vezi despre cine este vorba şi cum s-au cunoscut!

  1. Daca si asta e frumoasa….iar de expresia ,,fata cuminte ,, chiar ca e de ras.Toate sunt ,,cuminti,,,dar devin agitate cand miros sursa de bani .

  2. felicitari domisoara faci cel mai bun loby pentru botosaneni , parlamentarii nostri se dau cocosi in fata noastra ,dar la bucuresti nici num se vad !RUSINE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *