Un primar din Botoșani sare în ajutorul refugiaților. Îi ajută pe cei care nu vor să se mai întoarcă în Ucraina să se stabilească în comuna lui

Primarul comunei Păltiniș, Costel Romanescu își arată încă o dată solidaritatea față de refugiații ucraineni. Acesta vrea să îi ajute pe cetățenii din Ucraina, care vor să părăsească definitiv țara lor, să se stabilească în România, în comuna sa. Primarul a postat pe pagina sa de socializare un anunț în acest sens, punând la dispoziție și numărul său de telefon.
Către persoanele refugiate din Ucraina si nu au unde merge in România, nu au documente și care ar vrea sa se stabilească definitiv in România; pot să-i ajut sa se stabilească la Păltiniș, Botoșani, unde vor fi ajutate cu cazare, masa gratuit pe timp nelimitat, le preluam de la orice punct vamal. +40741026836 Whats-App . Costel Romanescu, primar de Paltinis, Botosani, România”, este apelul primarului. Anunțul este tradus și în limba ucraineană.
De altfel, Costel Romanescu a fost printre puținii primari din județ care a mers în vamă să preia refugiații, imediat după izbucmirea războiului în Ucraina. Acesta a luat persoane refugiate și le-a cazat și oferit masă chiar în casa sa și a unor cetățeni din Păltiniș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *