Doi bărbați răniți într-un accident la Botoșani! S-au răsturnat cu mașina

Foto: arhiva

Doi bărbați au fost răniți într-un accident rutier care a avut loc joi, 3 martie, în județul Botoșani. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani și unul de 65 de ani, care erau pasageri într-un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Suceava.

Accidentul a avut loc pe drumul județean DJ 296 A, în afara localității Stăuceni. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 44 de ani, din județul Suceava, în timp ce se deplasa cu mașina pe direcția de deplasare Roșiori –Stăuceni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara acesteia.

„În urma impactului, au rezultat două victime, doi bărbați de 39, respectiv 65 de ani, pasageri în autoturism, care au suferit leziuni corporale, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infrtacțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *