Orchestra ”Rapsozii Botoșanilor” susține un spectacol dedicat femeii. Invitați speciali: Vasile Muraru și Valentina Fătu

Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor” prezintă în data de 8 martie, începând cu ora 18.00, spectacolul ,,Pentru tine femeie! ’’ ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoșani.

Vor evolua soliștii vocali și instrumentiști ai orchestrei. Invitații speciali ce vor încânta publicul sunt îndrăgiții artiști ai Teatrului de Revistă„Constantin Tănase”  din București : Vasile Muraru și Valentina Fătu.

Spectacolul  va fi prezentat de Mariana Ichim Hodan. Va fi un spectacol altfel, orchestra urmând a interpreta melodii concertante, cafe – concert, romanțe și cântece de petrecere.

Intrarea în sala de spectacol se va face pe bază de invitații în limita locurilor disponibile din sală, ce vor putea fi procurate de la sediul instituției în data de 7 martie 2022, între orele 10.00 – 12.00.

Așteptăm publicul iubitor de frumos și în special doamnele și domnișoarele, să se bucure de aceste mărțișoare muzicale oferite de artiști”, a declarat managerul Dan Doboș.

Conducerea muzicală va fi asigurată de maestrul dirijor Ion Oloieru. Pe toată durata spectacolului se vor respecta măsurile de prevenire și control a răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *