Botoșănenii, solidari cu refugiații din Ucraina. Unii își pun la dispoziție locuințele pentru aceștia

Foto: Spotmedia

Botoșănenii se arată solidari cu refugiații din Ucraina. Tot mai multe persoane își pun la dispoziție chiar locuințele pentru aceștia. Oamenii văd cu ce se confruntă aceștia în urma războiului din țara lor și vor să ajute cum pot.

Un om de afaceri din Botoșani deja a pus la dispoziție un apartament pentru un tată cu trei copii. Un alt botoșănean, administratorul unei firme, a făcut un anunț pe rețelele de socializare în care precizează că pune la dispoziție un apartament cu două camere pe Primăverii pentru refugiații din Ucraina, pe termen nelimitat. Totodată, omul este dispus să suporte și toate cheltuielile necesare, inclusiv asistența medicală.

Pun la dispoziție apartament 2 camere, strada Primăverii, în Botoșani, pentru refugiații din Ucraina (2-4 persoane), pe termen nelimitat și suport toate cheltuielile necesare, inclusiv asistența medicală: 0743519830 / 0731377190”, este mesajul bărbatului.

Alți cititori BotosaniNews ne-au transmis că vor să ajute cum pot.

Dacă știți unde sunt cazați, să ne spuneți, vrem să ajutăm cum putem”, este mesajul unei femei.

Un grup cu anunțuri de ajutorare și cazare a refugiaților ucraineni a fost făcut pe Facebook. Cei care vor să își ofere ajutorul pot posta anunțuri AICI.

Mai mulți refugiați din Ucraina au ajuns la Botoșani. „Sunt familii cu copii. Erau în mașini, stăteau dezorientați și încercau să vadă unde să apuce”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *