Prefectul județului Botoșani: Până la această oră nu avem înregistrată nici o cerere de azil

Reprezentanții Insituției Prefectului Botoșani spun că până la această dată, nu au fost înregistrate persoane refugiate pe teritoriul județului Botoșani, așa cum această categorie este definită de legislația în vigoare. Potrivit unui comunicat transmis de Instituția Prefectului Botoșani, situația este monitorizată permanent.

Principalele responsabilități ale Instituției Prefectului sunt legate de monitorizarea situației și coordonarea măsurilor la nivelul structurilor județene de siguranță și ordine publică. Avem un plan de gestionare a unor astfel de situații, suntem într-un contact permanent cu structurile care au atribuții în acest sens. Până la această oră nu avem înregistrată nici o cerere de azil la punctele de trecere a frontiere de stat a României,” a declarat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.

Primii refugiați din Ucraina au ajuns la Botoșani. O familie cu copii găzduită de un om de afaceri

One thought on “Prefectul județului Botoșani: Până la această oră nu avem înregistrată nici o cerere de azil

  1. Eu zic sa stam linistiti cand in conducere avem doar oameni competenti..soptica indragostitul de alte femei decat nevasta, verginel & neamurile fara numar, cornila afaceristul si altii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *