Unde poți paria online non stop?

Pariurile online reprezintă un domeniu tot mai atractiv pentru populație, indiferent dacă vorbim de pariori amatori sau profesioniști. Odată cu apariția pariurilor online, orizonturile domeniului au prins aripi. Dacă până acum câțiva ani depindeai de programul agenției de pariuri la care pariai, în prezent acest lucru este istorie. Pariorii preferă pariurile online pentru avantajele pe care acestea le aduc.

În primul rând, atunci când alegi să pariezi la o casă de pariuri online, nu trebuie să te mai deplasezi fizic la cea mai apropiată agenție pentru a-ți plasa pariul favorit. În același timp, pariurile online vin cu un mare avantaj, acela fiind disponibilitatea.

Dacă agențiile stradale au un orar de funcționare limitat, platformele de pariuri online sunt deschise non-stop. Astfel, a crescut și numărul de persoane care caută case de pariuri deschise azi. Odată cu apariția pariurilor online, au apărut și pariurile live, adică varianta în care pariezi în timp ce evenimentul este în desfășurare.

Acest aspect aduc mai multă adrenalină și o experiență mult mai vie. În România există multe case de pariuri online. O să îți prezint cele mai bune case de pariuri online din România la care poți paria non stop.

Unibet

Una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din România este Unibet. Unibet este o casă de pariuri care activează exclusiv în mediul online și este prezentă la nivel internațional. Aceasta se află în topul caselor de pariuri din România și din Europa. Unibet se remarcă în primul rând prin interfața intuitivă care se pretează atât pariorilor amatori și în același timp satisfac și nevoile pariorilor profesioniști.

Vei găsi aici aproximativ 30 discipline sportive printre care și sporturi de nișă precum hochei, cricket sau șah. De asemenea, Unibet oferă și posibilitatea de a juca la Bingo, lucru pe care puține case de pariuri din România îl oferă. De asemenea, Unibet a dezvoltat și o aplicație pentru mobil pentru a putea accesa mai ușor serviciile acestora.

Betfair

O altă casă de pariuri la care poți paria non stop este Betfair. Betfair este recunoscută atât pentru serviciile de pariuri sportive, cât și pentru sistemul de Betting Exchange. Betfair este prima în topul platformelor de Betting Exchange la nivel internațional. Acest lucru nu ne poate spune decât că este o casă de pariuri online serioasă care oferă servicii de calitate clienților săi.

Maxbet

Maxbet este o casă de pariuri prezentă de mult timp pe piața din România. Aceasta este prezentă atât în mediul online, cât și în agențiile stradale din România. La Maxbet poți paria pe sporturile favorite de oriunde ai fi prin aplicația pentru mobil, iar în același timp poți juca la cele mai mari loterii internaționale precum Grecia Kino sau Loto Polonia.

Superbet

Superbet este o altă casă de pariuri foarte cunoscută în România, prezentă atât în mediul offline, cât și în mediul online. Superbet se remarcă prin numeroasele promoții pe care le oferă clienților săi și prin cotele destul de mari pe care le oferă comparativ cu piața. De asemenea, la Superbet ai de ales dintr-o multitudine de piețe de pariere și te poți bucura de pariuri live la orice oră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *